copenhell 17

CH17 forside

Copenhell 2017

Vi kom, vi så, vi sejlede. Billeder fra sidste års metaltræf på Refshaleøen. I år også med skatebillede.

 

CH17 1

Metal favner bredt. My Little Pony til koncert med det danske folkmetal-band Huldre, som både har lead-violinist, drejelire og lut.

 

 

CH17 2

Airwalk-rygsæk til Huldre-koncert. Taskens stand vidner enten om Airwalk-taskernes uforlignelige kvalitet eller et lagersalg i provinsen.

 

 

CH17 3

Billedet er taget til Europe-koncerten og er uskarpt med vilje for at understøtte den sortklædte sølvrævs mentale tilstand. Han er sikkert svensker, og koncerten var faktisk helt ok.

 

 

 

CH17 4

Slayer var årets oplevelse. Ingen grund til at tage billeder af selve koncerten, når vi i stedet kunne knipse dette smukke rygmærke. Hvor kommer blodet fra?

 

 

 

CH17 5

På det lille gule hjerte-mærke nederst til venstre på ryggen står der ’Muskelrock’, hvilket er en mindre metalfestival i Sverige. De fejrer ti-årsjubilæum i år. På deres hjemmeside praler de: ’Muskelrock på Tyrolen is the strongest festival in the world. Come if you are strong enough!’. Det lyder fedt.

 

 

 

CH17 6

Naturvest. Ingen strømper. Hestehale og læderhue med for. Han har det fedt. Hvad mon han har i den lille pose, og hvor er han på vej hen?

 

 

 

CH17 7

Wishful drinking. Tuborgfan og makker går forgæves til ølboden. Du kan kun købe Royal-bajere til Copenhell. Sidste år kostede både en fad og en dåse 50 kroner. Det kunne være fedt med nogle alternativer, men der er vel en eller anden form for sponsoraftale. Lidt ligesom når pro-skatere kører med andre trucks end Independent.

 

 

CH17 8

Ifølge hans røv er han Old School. Han står i ølkøen og er sikkert helt ok med, at han kun kan købe Royal.

 

 

CH17 9

King Diamond besejrede alt og alle for to år siden til Copenhell. Det kunne være fedt hvis han kom forbi igen. Ellers kunne vi også nøjes med Mercyful Fate.

 

 

CH17 10

Den hemmelige minirampe på sidste års festival. Billedet bryder reglen om ikke at tage butt shots og samtidig den helt indlysende regel om, at der skal et board med på et skateboardbillede. Måske kan det kategoriseres under livstil?